Ένα λαμπερό φεστιβάλ αφιερωμένο στην ελληνική γαστρονομία, με τη συμμετοχή 4 βραβευμένων σεφ οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα καλύτερα αυθεντικά ελληνικά πιάτα τους, θα φιλοξενήσει τον Φεβρουάριο το ελληνικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Majestic Hotel, Ελιά.
Τους καταξιωμένους σεφ προσκαλεί ο σύμβουλος σεφ του εστιατορίου, Γιάννης Μπαξεβάνης και ο σεφ Ηλίας Κοκορόσκος.
Τα ειδικά μενού θα είναι διαθέσιμα για τρεις βραδιές και οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους σεφ.
Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 2-4 Φεβρουαρίου, με τον βραβευμένο με Μισελέν, γάλλο Jerome Serres, ο οποίος ίδρυσε το δικό του εστιατόριο στην Αθήνα το 2001. Το 2005 μετακόμισε στο ξενοδοχείο Iridanos ενώ εργάστηκε και στο εστιατόριο Pil Poul.
Κατά τη διάρκεια της οκταετούς παραμονής του στην Ελλάδα, κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Γάλλου Σεφ στην Ελλάδα αλλά και τρία αστέρια Μισελέν. Επί του παρόντος είναι επικεφαλής σεφ στο Table Fine στον Λίβανο.
Επιβεβαιωμένη συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι και αυτή του Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος έχει κερδίσει την ελληνική διάκριση του «Χρυσού Σκούφου» πέντε φορές, καθώς και ένα αστέρι Μισελέν.
Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τον Δημήτρη Χρονόπουλο, σεφ ζαχαροπλαστικής και επίσημο συνεργάτη της Valhrona σε Ελλάδα και Κουβέιτ.
Το όνομα του τέταρτου σεφ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.