Ειδήσεις

Το δίκτυο ξενώνων Guest Inn προβάλλει την “Εναλλακτική Ελλάδα” στην Grekland Panorama

Τους εναλλακτικούς προορισμούς και τον αγροτουρισμό της Ελλάδας πρόκειται να παρουσιάσει στην αγορά της Σκανδιναβίας το πρώτο δίκτυο προβολής ποιοτικών παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων της χώρας, Guest Inn, από το ανεξάρτητο περίπτερο με το οποίο θα συμμετάσχει στην έκθεση Grekland Panorama στη Σουηδία (13 – 15 Φεβρουαρίου).

Με τη συμμετοχή του δικτύου Guest Inn στην έκθεση Grekland Panorama παρουσιάζεται η ευκαιρία προσέλκυσης τουριστών στην χώρα μας, οι οποίοι ηλικιακά ανήκουν στις νεότερες γενιές, αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες στα ταξίδια τους και μπορούν να επεκτείνουν την τουριστική σεζόν σε λιγότερο τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές της Ελλάδας.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση, οι ιδιοκτήτες των ξενώνων θα μπορέσουν να προβάλλουν οργανωμένα και επαγγελματικά τους ξενώνες και τις περιοχές τους στην σκανδιναβικής αγορά.

Η διοργανώτρια εταιρία North Events, σε συνεργασία με τo δίκτυο Guest Inn, διαμόρφωσε ένα ξεχωριστό περίπτερο στην έκθεση για την ενημέρωση των επισκεπτών (υπολογίζονται σε πάνω από 10.000) σχετικά με τον εναλλακτικό τουρισμό και τα ξεχωριστά καταλύματα του δικτύου, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό.

Τέλος, υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της Σουηδίας που ειδικεύονται στον συγκεκριμένο κλάδο έτσι ώστε να καλλιεργηθούν Β2Β συνεργασίες για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Το δίκτυο Guest Inn, ιδρύθηκε το 2004 από επαγγελματίες του ευρωπαϊκού τουριστικού χώρου και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τουρισμού Υπαίθρου, EuroGites (www.eurogites.org).

Φέτος, συμπληρώνει 11 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά εκπροσωπώντας μικρούς, οικογενειακούς και παραδοσιακούς ξενώνες. Ταυτόχρονα προβάλει περιοχές που απουσιάζουν από τον τουριστικό χάρτη της χώρας και απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που αναζητά αυθεντικές διακοπές στην ελληνική ύπαιθρο με θεματικές δραστηριότητες.

 tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου