Αθλητικά

Το φιλικό κρίνει την ενίσχυση

Μπορεί η ομάδα του Ορφέα, ήδη να έχει αποκτήσει τους Μάκη Πολυχρόνη και Νεκτάριο Πόγια, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ωστόσο, οι άνθρωποι του προσανατολίζονται στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.
Η απόφαση πάντως θα παρθεί από το νέο προπονητή του συλλόγου, Άρη Μιχαηλίδη, ο οποίος θέλει να διαπιστώσει σε ποιες θέσεις υπάρχουν κενά στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».
Προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να αποκτήσει πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό του Ορφέα, προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι για το Σάββατο.
Αντίπαλος του Ορφέα θα είναι ο Αλθαιμένης, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ( 15:30).
Ο Άρης Μιχαηλίδης σίγουρα θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του, μοιράζοντάς τους το χρόνο, έτσι ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του για το που χρειάζεται μετεγγραφές η ομάδα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Ορφέα, είχαν ξεχωρίσει τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο οι επαφές μαζί τους, «πάγωσαν», αφού θέλουν πρώτα ο Άρης Μιχαηλίδης να κάνει τις εισηγήσεις του.
Εφόσον τα «θέλω» του έμπειρου τεχνικού, συμβαδίζουν με τις θέσεις που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι», τότε θα ξεκινήσουν εκ’ νέου οι επαφές μαζί τους, προκειμένου να ενταχθούν στις τάξεις του Ορφέα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου