«Τα περιθώρια έχουν στενέψει»

Σήμερα στις 3:00μ.μ. στο γήπεδο Αφάντου, η ΑΕΡΑ υποδέχεται τη Νέα Ιωνία για την 9η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, καθώς δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους, γι αυτό στην σημερινή αναμέτρηση επιθυμούν, διακαώς την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης για να ξεφύγουν απο τις τελευταίες θέσεις.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά αν θέλουν οι Αφαντενοί να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παραμονή τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Χοσάδα που δήλωσε:
« Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, όποιοι ποδοσφαιριστές και αν αγωνίζονται.
Έχουμε καταλάβει πλέον ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ομάδα και με αυτό το σκεπτικό θα αγωνιστούμε στο αυριανό ( σημερινό) παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία.
Καλώ τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο για να την βοηθήσει στην προσπάθεια της, γίνονται πολλά περίεργα το τελευταίο διάστημα και τους θέλουμε δίπλα μας, να μας υποστηρίξουν».
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία της ΑΕΡΑ, αυτή ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο του συλλόγου.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3:00 μ.μ. με τον έμπειρο τεχνικό, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις ταχυτήτων, ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Ο Βαγγέλης Χοσάδας, πάντως έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης , δεν ανακοίνωσε την αποστολή στους ποδοσφαιριστές του, καθώς αποφάσισε να την ανακοινώσει λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι αθλητές του, αυτοί είναι οι τιμωρημένοι, Κατσαρής και Αποστολάκης και οι τραυματίες, Νικολής, Σπανός και Αντωνούρης.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού, ενόψει Νέας Ιωνίας.