Αθλητικά

Στην Αθήνα ο Όμιλος

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ διοργάνωσε το 49ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών «Σπύρος Λιαράκος» για το 2015 στις 30-31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη σε τέσσερις κατηγορίες, 1-6, 1-9, 1-11 και 1-16 (Όπεν). Παράλληλα διεξήχθη και ο αγώνας Δεύτερης Ευκαιρίας (Concolation) για όσα ζεύγη δεν πέρασαν στον Τελικό και θέλουν να αγωνιστούν σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου εκπροσωπήθηκε σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία 1-11 οι αθλητές Λουκάς Αναστάχας και Δημήτρης Παυλούς με σταθερά υψηλή απόδοση και στις τρεις ημερίδες κατέκτησαν την 2η θέση σε σύνολο σαράντα (40) ζευγών. Έχασαν την πρώτη θέση για 0,28% από τους αθλητές Μυρτάκη Ε. – Κιουλπαλή Ι. που στην 3η ημερίδα συγκέντρωσαν το εκπληκτικό ποσοστό 70,02% και κατόρθωσαν από την 11η θέση που κατείχαν επί δύο ημερίδων να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση.

Στην κατηγορία 1-9 συμμετείχαν τρία ζεύγη από τον Όμιλο σε σύνολο σαράντα τεσσάρων (44) συμμετεχόντων. Οι αθλητές Βάιος Καλοπήτας – Λάζαρος Τσελεπής κατέκτησαν την 2η θέση με ποσοστό 57,63% παρόλο που στην 1η ημερίδα είχαν ένα μέτριο αποτέλεσμα της τάξης του 51,53%. Λίγο πιο κάτω στην 8η θέση βρίσκουμε τους αθλητές Κωνσταντίνο Περδικάρη – Σίμωνα Φοιτό με ποσοστό 54,80% και παρακάτω τους αθλητές Ελένη Κολιάη – Στέφανο Κολιάη με ποσοστό 47,96%.

Στην κατηγορία 1-16 (Όπεν) συμμετείχαν οι αθλητές Νίκος Βρούχος – Κωνσταντίνος Κελεπέρας και οι αθλητές Γιάννης Καβαλάκης – Μανώλης Ράμος σε σύνολο σαράντα (40) ζευγών. Αγωνίστηκαν σε μία ημερίδα την Παρασκευή και δύο το Σάββατο αλλά δεν κατόρθωσαν να πάρουν δύο από τα δεκαοχτώ (18) εισιτήρια ώστε να περάσουν στον Υπερτελικό της Κυριακής.

Στην κατηγορία 1-6 συμμετείχαν τρία ζεύγη από τον Όμιλο σε σύνολο σαράντα τεσσάρων (44) συμμετεχόντων. Τα ζεύγη είναι Κική Τσέτσερη – Στέργος Χατζηνικόλας, Αντώνης Κουφού – Νίκωνας Κοψιάς και Δέσποινα Μπονιάτη – Μάρω Σταυρή.

Στον αγώνα Δεύτερης Ευκαιρίας (Concolation) στην κατηγορία 1-16 (Όπεν) συμμετείχαν οι αθλητές Ρενάτα Καραγιάννη – Δημήτρης Παπαεμμανουήλ και ο Ροδίτης αθλητής Παναγιώτης Κοφινάκος με τον Αθηναίο συμπαίκτη του Σοφοκλή Σαρλή.

Στον αγώνα Δεύτερης Ευκαιρίας (Concolation) στην κατηγορία 1-9 (Όπεν) συμμετείχαν οι αθλήτριες Ναταλί Δουλγέρη – Ειρήνη Τσιμπιδάκη που κατέκτησαν την 3η θέση με ποσοστό 56,40% και λίγο παρακάτω  στην 6η θέση η ροδίτισσα αθλήτρια Χητά Λένα με την συμπαίκτριά της από την Αθήνα Γαβριήλ Ιωάννα που έπαιζαν πρώτη φορά μαζί.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου