Αθλητικά

Βραβεύτηκαν Μπέντα και Τσαβαρή

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η απονομή των επάθλων στους κορυφαίους αθλητές της ελληνικής ποδηλασίας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Παρόντες ήταν οι αθλητές που τιμήθηκαν, αν και κάποιοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Θανάσης Τερζής, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Κάπραλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ των βραβευθέντων, ήταν οι πρωταθλητές Χρήστος Βολικάκης, που βρίσκεται με το ένα πόδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Περικλής Ηλίας, ένατος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XC Marathon, ο Γιάννης Σπανόπουλος, δέκατος στο Όμνιουμ στο Ευρωπαϊκό Πίστας και η Βαρβάρα Φασόη, πρωταθλήτρια Ελλάδας σε αντοχή και 500μ. Πίστας.

Από πλευράς ροδίτικων συλλόγων, βραβεύτηκε η Άννα Μπέντα του Διαγόρα στην κατηγορία των Κορασίδων, ως πρωταθλήτρια Ελλάδας Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης, Πρωταθλήτρια Ελλάδας Πίστας, 200μ. Ταχύτητας, 500μ. Ατομικής Χρονομέτρησης, Όμνιουμ, και η Ελένη Τσαβαρή του ΑΟ Μεσόγειος στην κατηγορία Γυναικών, ως πρωταθλήτρια Ελλάδας Πίστας Όμνιουμ.

Τιμητική βράβευση απέσπασαν οι κ. Κάπραλος και Κούβελος και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Μαμουζέλος και Χάρης Αλευρόπουλος για την προσφορά τους στο άθλημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου