Αθλητικά

«Μάχες» σε Κρεμαστή και Στάδιο

Οι δύο πρώτοι προημιτελικοί του φετινού Κυπέλλου Δωδεκανήσου θα διεξαχθούν σήμερα σε Κρεμαστή και Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, από τους οποίους θα προκύψουν και οι δύο πρώτες ομάδες που θα εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στο γήπεδο της Κρεμαστής, με τον Φοίβο να υποδέχεται τον Διαγόρα στις 14.30 και τις δύο ομάδες να επαναλαμβάνουν τη μεταξύ τους «μάχη» για την πρωτιά στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας σε λίγες εβδομάδες. Ο «γηραιός» είχε φιλοξενήσει τους κατόχους του τροπαίου για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τους δύο αντιπάλους να μένουν στο 1-1. Την αναμέτρηση ορίσθηκε να διευθύνει ο Τάσος Γιαννουκάς, με «βοηθούς» τους κ. Στεφανάκη και Τσέτσο.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18.00, η Ρόδος θα περιμένει στο Δημοτικό Στάδιο τον Ηρακλή Μαριτσών. Τα «ελάφια» έχουν σαν στόχο την πρόκριση και την κατάκτηση του τροπαίου και το προβάδισμα για να το πετύχουν, όμως θα βρουν απέναντι τους τον φιναλίστ του περυσινού Κυπέλλου, ο οποίος αν και αποδυναμωμένος, παραμένει πάντα επικίνδυνος.  Το ματς θα «σφυρίξει» ο Θωμάς Πατσιόπουλος, που θα έχει ως «βοηθούς» τους κ. Μαυρουδή και Σαρρή.

Η συνέχεια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα δοθεί αύριο με τα άλλα δύο παιχνίδια. Στο γήπεδο του Αγίου Σουλά, ο Ευκλής θα υποδεχθεί τη Δόξα Καρδάμαινας στην κόντρα των ομάδων της Β’ κατηγορίας, ενώ ο πρωταθλητής Ιάλυσος θα φιλοξενήσει στο Οικονομίδειο τον ΠΑΟΚ Κω, ο οποίος οδηγεί την κούρσα στον όμιλο νήσων της Β’ κατηγορίας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Σήμερα 4/2/2015

Κρεμαστή (14.30): Φοίβος Κρεμαστής-Διαγόρας (Παπαδημήτρης)

Γιαννουκάς, Στεφανάκης, Τσέτσος (Κατσιδώνης)

Δημοτικό Στάδιο (18.00): Ρόδος-Ηρακλής Μαριτσών (Αδαμάκης)

Πατσιόπουλος, Μαυρουδής, Σαρρής (Λάμπρου)

Αύριο 5/2/2015

Άγιος Σουλάς (13.00): Ευκλής Σορωνής-Δόξα Καρδάμαινας (Ψέλλας)

Ατσικνούδας, Μπερδεμπές, Γεωργάς (Φουκάρας)

Οικονομίδειο (13.30): Ιάλυσος-ΠΑΟΚ Κω (Κόκκινος)

Παπαβασιλείου, Καρκαλιανίδης, Χαρισμανίδης (Ζαννετίδης)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου