«Υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε το σερί»

Στο γήπεδο Αρχαγγέλου δοκιμάζετε σήμερα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ο Φοίβος που φιλοξενείται από τον τυπικά γηπεδούχο ¶γιο Γεώργιο.
Οι «κυανοκίτρινοι» της Κρεμαστής με την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Σάσα Γιόνοβιτς, έχουν δείξει ότι βρίσκουν τον ρυθμό τους, γι’ αυτό πηγαίνουν από νίκη σε νίκη, που τους έχει ανεβάσει στην 9η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς συγκομιδής.
Επομένως αυτή την καλή τους αγωνιστική κατάσταση θέλουν να εκμεταλλευτούν και στο σημερινό παιχνίδι, για να προσθέσουν ακόμα ένα τρίποντο στον ενεργητικό τους, αναγνωρίζοντας συνάμα τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση, αφού και ο ¶γιος Γεώργιος θέλει τους βαθμούς για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την σωτηρία του.
Με την ευκαιρία του σημερινού αγώνα, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Σέρβο τεχνικό του Φοίβου, που δήλωσε:
«Παίζουμε με μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της και αυτό την κάνει επικίνδυνη καθώς θέλει του βαθμούς της νίκης.
Ωστόσο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχουν το τελευταίο διάστημα για να ανεβούμε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος».
Πάντως ο Σάσα Γιόνοβιτς δεν έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς δεν λείπουν τα προβλήματα, που είναι δύο στον αριθμό.
Αυτά ακούνε στα ονόματα του Καλημέρη που είναι τραυματίας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και του Στρατή που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο με αντίπαλο τους Νέους του Διαγόρα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην σημερινή αναμέτρηση.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και στην διάθεση του νεαρού τεχνικού.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Κρεμαστής.
Η προπόνηση ξεκίνησε στις 3:30μ.μ. με τον Γιόνοβιτς να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του.
Στο πρώτο ήταν όσοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη για το Κύπελλο κάνοντας χαλάρωμα και ασκήσεις αποθεραπείας και στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εκτελώντας ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την χρήση μπάλας, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα.