Αθλητικά

Στην Εθνική Νέων ο Σκλήβας

Στη μεγαλύτερη μπασκετική πρόκληση της καριέρας του (μέχρι στιγμής…) καλείται να ανταποκριθεί ο Αντώνης Σκλήβας του Ο.Φ.Η. Ο 20χρονος Ροδίτης φόργουορντ, που ανήκει στον Διαγόρα και δόθηκε στους Κρητικούς, κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Νέων, που θα γίνει στο Ο.Α.Κ.Α. στις 12 και 14 Απριλίου. Μάλιστα την ίδια πρόσκληση έλαβε και ο Κώος αθλητής του Α.Σ.Ε. Δούκα Κώστας Κεφάλας, ο οποίος όμως έχει ήδη μεγάλη προϋπηρεσία στις μικρότερες εθνικές ομάδες. Οι νεαροί παίκτες που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μάνο Μανουσέλη και θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 13 Απριλίου στις 10.00 είναι οι: Μιχάλης Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κώστας Ζώρζος (Ηλυσιακός), Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (ΚΑΟΔ), Ανδρέας Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Γιώργος Παπαδιονυσίου (Εθνικός), Στέλιος Πουλιανίτης (Άρης), Σταμάτης Αθηνιώτης (Πρωτέας Βούλας), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος), Κώστας Κεφάλας (Δούκας), Θωμάς Κώττας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Διαμαντάκος (Παναθηναϊκός), Αναστάσιος Σπυρόπουλος (Πανιώνιος), Δημήτρης Φωτόπουλος (Περιστέρι), Γιώργος Πολιτόπουλος (Χολαργός), Αντώνης Σκλήβας (ΟΦΗ).
*Η Εθνική Νέων Ανδρών θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί από 7 έως 19 Ιουλίου στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου