Αθλητικά

Παραιτήθηκε ο Μανώλης Βλάχος

Με ανακοίνωσή του, ο Μανώλης Βλάχος, γνωστοποίησε την παραίτησή του από ταμίας και μέλος του Δ.Σ. της Ρόδου.
Ο γνωστός δικηγόρος, εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του και ταυτόχρονα αποκάλυψε, ότι θα κινηθεί ατομικά κάθε δικονομική ενέργεια εις βάρος αυτών που εγκλημάτησαν εις βάρος της ομάδας των «ελαφιών».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μανώλη Βλάχου είναι η ακόλουθη:
«Επειδή πίσω από την λυσσαλέα και κατ’ εξακολούθηση δίωξή μου ( με διώκουν για αναρτήσεις στο facebook, χωρίς να γνωρίζουν ή να διασταυρώνουν αν ο λογαριασμός είναι αληθινός , χωρίς να αναφέρονται οι αναρτήσεις καν στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και μετά από σχεδόν έναν μήνα ) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ , η οποία σημειωτέον παραβιάζει το Νόμο περί προσωπικών δεδομένων , κρύβεται η εξόντωση της ιστορικής ομάδας του Α.Σ. Ρόδος 1968.
Επειδή, η ενασχόλησή μου με τα διοικητικά δρώμενα του Α.Σ. Ρόδος δεν υποκρύπτει ούτε ιδιοτελείς σκοπούς, ούτε μελλοντική απασχόληση με τα κοινά, αλλά αποκλειστικά με την βαθιά και αγνή αγάπη μου για την ομάδα αυτήν .
Επειδή, ως εκ τούτου , θέλω να προστατεύσω την ομάδα μου , από κακόβουλες διώξεις και συνάμα να δύναμαι να ενεργήσω πλέον ατομικά κάθε δικονομική ενέργεια εις βάρος αυτών που εγκλημάτησαν εις βάρος της , χωρίς να απειλείται η ομάδα μας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ,
Δηλώνω, την παραίτησή μου από Ταμίας και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ.Ρόδος 1968,
παραμένω όμως ενεργό μέλος , δίπλα στην ομάδα ηθικά, νόμιμα και οικονομικά , με στόχο α) τον πολλαπλασιασμό των μελών της δια μέσου της Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί περί τα μέσα Ιουνίου 2015 , β) την δημιουργία δικού της προπονητικού κέντρου και γ) την αναρρίχησή της στο ύψιστο σκαλοπάτι , ήτοι στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου