Αθλητικά

Το μήνυμα του επίτιμου

Επιστολή με την οποία, καλεί όλους να παραβρεθούν στην γενική συνέλευση του Ηρακλή Μαριτσών, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή, εξέδωσε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παπαδημήτρης.
Ο πολύπειρος παράγοντας, ζήτησε συσπείρωση όλων όσοι αγαπούν τους «πράσινους» των Μαριτσών, προκειμένου η ομάδα να έχει μία αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Παπαδημήτρη αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σας καλώ όλους να δώσουμε ένα βροντερό ¨παρών¨ στη Γ.Σ. του συλλόγου για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Το νέο πρωτάθλημα με τη νέα δομή διεξαγωγής της αγωνιστικής- γεωγραφικής, με αποκορύφωμα την οικονομική του απογείωση, χρειάζεται σταθερή, σώφρονα, νοικοκυρεμένη, συνεργάσιμη και σοβαρή διοίκηση, η οποία παράλληλα να έχει και σταθερούς οικονομικούς προσανατολισμούς και πράξεις εξευρέσεις χρηματικών οικονομικών πόρων.
Όπως τόνισα και στην πρόσφατη συγκέντρωση των μελών που έγινε, πρέπει όλοι μας, ανεξάρτητα αν είμαστε στη διοίκηση ή μη, να συμβάλουμε οικονομικά και να συμπαρασταθούμε στη διοίκηση, έχοντας μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του Ηρακλή, ο οποίος ανήκει σε όλους μας.
Όπως έχω δηλώσει και η δήλωσή μου αυτή ισχύει, ομάδα φίλων του συλλόγου με επικεφαλής ανθρώπους που αγαπούν το σύλλογο και οι οποίο θα είναι εκτός του διοικητικού συμβουλίου, θα συνεισφέρουν οικονομικά, στο εφετινό πρωτάθλημα για να έχει ο Ηρακλής αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα.
Είμαι πολύ αισιόδοξος για την επιτυχία της κίνησης αυτής καθ’ ότι τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά.
Όλοι μαζί μπορούμε. Είμαι στη διάθεση κάθε φίλου του συλλόγου, για ανταλλαγή απόψεων για το θέμα αυτό. Όλοι παρόντες στην γενική συνέλευση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου