Ρεπορτάζ

Το κύκλωμα κατείχε και πιστόλι!

Kαι νέα διάσταση προσέλαβε χθες η έρευνα γύρω από τη δραστηριότητα κυκλώματος που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στο νησί της Ρόδου και διέπραττε απάτες με τη χρήση πιστωτικών καρτών «κλώνων».
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου διενήργησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες έρευνες και βρήκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή των δραστών ένα πιστόλι, η προέλευση του οποίου ερευνάται.
Θυμίζουμε ότι συνελήφθησαν 5 ημεδαποί, τρείς κάτοικοι Αθηνών και δύο κάτοικοι Ρόδου, ενώ στην δικογραφία που σχηματίστηκε εμπλέκεται ακόμη ένας κάτοικος Ρόδου.
Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας διαχώρισε την υπόθεση για τους δύο Ροδίτες, που συνελήφθησαν και τους παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο για την 7η Οκτωβρίου 2015 ενώ τους υπόλοιπους τρείς συλληφθέντες παρέπεμψε στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.
Οι τρείς Αθηναίοι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Δευτέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου