Αθλητικά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη βελτίωση του πεδίου βολής στον Καλαμώνα

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου ευχαριστεί δημόσια τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου, μέλος του επί σειράν ετών και τα συνεργεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον ευπρεπισμό του πεδίου βολής του Καλαμώνα.

Επιπλέον ευχαριστεί τη γνωστή εταιρία παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος «Αφοί Καλιβούρη ΟΕ» για την ευγενική της χορηγία σε γαρμπίλι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη του πεδίου, προκειμένου να έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη διενέργεια αγώνων πρακτικής σκοποβολής σε διεθνές επίπεδο.

Η συνδρομή και των δύο στην προσπάθεια του συλλόγου να διεκδικήσει σημαντικές διοργανώσεις, που θα καθιερώσουν τη Ρόδο τον καλύτερο προορισμό για τη διενέργεια αγώνων πρακτικής σκοποβολής, είναι πολύτιμη.

Στα σχέδια του συλλόγου είναι εξάλλου η διοργάνωση διεθνούς αγώνα πρακτικής σκοποβολής, για τον οποίο θα υπάρξει προσεχώς αναλυτική ενημέρωση.

Αναμένουμε εξάλλου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες παραχώρησης του ακινήτου του Καλαμώνα από το Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας στον Δήμο Ρόδου, που περιλαμβάνει στο masterplan της αξιοποίησης του και την αναβάθμιση του σκοπευτηρίου, όπως ανακοίνωσε δημόσια ο αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Γ. Πόκιας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου