Ειδήσεις

ΟΕΕ: Ζητεί, αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Την αναστολή της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ σε Κω, Λέσβο, Σάμο, Χίο, και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα με τις μεταναστευτικές ροές, ζητά από τον πρωθυπουργό σε επιστολή του ο επικεφαλής του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών απέστειλε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, με την οποία ζητά την αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του προσφυγικού κύματος.

Το μέτρο αυτό προτείνεται να ισχύσει στην Κω, στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα.

Η απόφαση για τη διατύπωση του συγκεκριμένου αιτήματος ελήφθη κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης που είχε η Κεντρική Διοίκηση με τους προέδρους των περιφερειακών τμημάτων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην Καστοριά, στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου