Αθλητικά

Στα Χανιά ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Με αρκετές απουσίες θα παρουσιαστεί σήμερα στα Χανιά, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος… Η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι θα αντιμετωπίσει στις 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας, τους Αετούς Κρήτης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Μοναδικός στόχος είναι το 6 στα 6 (στην πρεμιέρα του β’ γύρου), απέναντι στην ουραγό ομάδα του ομίλου, η οποία στο παιχνίδι του α’ γύρου δεν ήρθε στη Ρόδο και μηδενίστηκε. Στην Κρήτη δεν θα ταξιδέψουν οι Βαλάντης Παππάς, Σάββας Χαρτερός, Κώστας Ζαραγκότας και Νίκος Δαούλας. Ο Μανώλης Ευσταθίου θα έχει στη διάθεσή του έξι αθλητές. Πρόκειται για τους: Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Μανώλη Στυλιανακάκη, Χρήστο Μιχαήλου, Ντιμιτάρ Βασίλεβ και Ειρήνη Πλαγγέτη.
Η αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί για την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί στη «μεγαλόνησο», προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Αετούς. Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής τόσο ο Ντιμιτάρ Βασίλεβ όσο και η Ειρήνη Πλαγγέντη και η ομάδα μας εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να διατηρήσει το αήττητο της στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου