Αθλητικά

Ο Σταθόπουλος «σφυρίζει» την Ρόδο

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ως γνωστόν, η Ρόδος θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στις 14:30 από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Χίου, Ποσειδώνα Καρδαμύλων στο «Φαφάλειο».
«Άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι ο Σπύρος Σταθόπουλος, με βοηθούς τους Μιχάλη Δημόπουλο και Στράτο Σαββόγλου, όλοι από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκο Αγαδάκος από τον σύνδεσμο Πειραιά.
Από εκεί και πέρα, το άλλο παιχνίδι του 10ου ομίλου, ανάμεσα στον Αίγειρο Μυστεγνών και τον Πανθηραϊκό, θα «σφυρίξει» ο Συμεών Κοσικίδης, με βοηθούς τους Παναγιώτη Ντάλλα και Κώστα Δεληθοδωρή, όλοι από τον σύνδεσμο Αθηνών και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σπύρος Βούλγαρης από τον σύνδεσμο Πειραιά.
Αναλυτικά:
Μπαράζ ανόδου
10ος όμιλος
1η αγωνιστική
Κυριακή 15/5
● «Φαφάλειο» 2:30μ.μ.
Ποσειδώνας Καρδαμύλων- Ρόδος
Διαιτητές: Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Σαββόγλου
Παρ. διαιτησίας: Αγαδάκος
● Δ.Στ. Μυτιλήνης 5:00μ.μ.
Αίγειρος Μυστεγνών- Πανθηραϊκός
Διαιτητές: Κοσικίδης, Ντάλλας, Δεληθοδωρής
Παρ. διαιτησίας: Βούλγαρης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου