Αθλητικά

Αρχή με Τσελεπίδη και Βαρέλη

Τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησαν να υλοποιούν στον Άρη Αρχαγγέλου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή, Μιχάλη Χαρίτου που ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.
Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, με τα αποτελέσματα να είναι θετικά, καθώς προέκυψαν οι πρώτες δυο ανανεώσεις συμβολαίων.
Ο λόγος για τον αμυντικό, Μιχάλη Τσελεπίδη και τον τερματοφύλακα, Μιχάλη Βαρέλη, οι οποίοι συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με την διοίκηση του Άρη και συμφώνησαν στην επέκταση των συμβολαίων τους, με τους δύο ποδοσφαιριστές να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κιτρινόμαυρους» και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι συζητήσεις της διοίκησης του συλλόγου με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, θα συνεχιστούν. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν νεότερα και να προκύψουν νέες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει να εξετάζουν την αγορά, έτσι ώστε να εντοπίσουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου μόλις ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις, να κινηθούν δυναμικά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου