Πρόσκληση για πανστρατιά όλων των Δωδεκανησίων, πέρα από ιδεολογίες και κομματική προτίμηση, απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, εν όψει της επόμενης μέρας που θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, μια νέα ελπίδα για τα Δωδεκάνησα και για την χώρα μας.
«Από την Δευτέρα, συστράτευση και αγώνας για τα νησιά μας» τόνιζε συμπατριώτης μας πρώην υπουργός προς τους πολίτες της Ρόδου, με τους οποίους συναντήθηκε χθες στις επισκέψεις που πραγματοποίησε στη Νομαρχία, στον Δήμο Ροδίων, στις υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο του Ζεφύρου και στη Μεσαιωνική Πόλη.
Οι Ροδίτες, και κατ’ επέκταση όλοι οι Δωδεκανήσιοι, εκτιμώντας το ήθος, την προσφορά, τον πολιτικό πολιτισμό και την προσωπικότητα του κ. Κρεμαστινού, έδειξαν να κατανοούν πλήρως αυτό που και ο ίδιος δηλώνει:
«Η ψήφος των συμπατριωτών μου θα είναι ψήφος αγώνα για το μέλλον μας. Η ψήφος της Κυριακής δεν πρέπει να είναι ψήφος επιβράβευσης του προελθόντος μου. Πρέπει να είναι ψήφος για το μέλλον. Ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και τις αυριανές μου διεκδικήσεις. Οσο πιο ισχυρή εντολή μου δώσετε τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φωνή μου και η πίεση προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων».
Ο κ. Κρεμαστινός κατέστησε σαφές καθ όλη την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι θα μπει μπροστά και δυναμικά για να διεκδικήσει όσα στερήθηκε αυτός ο τόπος, προτάσσοντας την Υγεία και την Παιδεία, «δύο κορυφαίες αναπτυξιακές υποδομές για τα Δωδεκάνησα», όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά.
Ο Αρχάγγελος απέδειξε πως παραμένει το “Κάστρο της Δημοκρατίας”, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ζητεί τη ψήφο εμπιστοσύνης των συμπατριωτών του.
«Από εσάς θα πάρω δύναμη για να συνεχίσω» είπε ο κ. Κρεμαστινός, τον οποίο προλόγισαν ο δήμαρχος Αλέκος Παπουράς, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Θεοδόσης Κολιάδης και ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Γιαννόπουλος.
«ΠΙΣΤΕΥΩ στον Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύω στο όραμά του, το οποίο δεσμεύομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κρεμαστινός στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Αρχάγγελο, μέσα σε μία ατμόσφαιρα που θύμιζε την εποχή της “Μεγάλης Αλλαγής” του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.
«Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερη Ελλάδα, καλύτερα Δωδεκάνησα!
Μαζί μπορούμε να σηκώσουμε τον Ηλιο πάνω από τον Τόπο μας!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αρχάγγελο βρέθηκε την ίδια ώρα και ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γ. Παρασκευάς, ο οποίος ανέβηκε στην εξέδρα και χαιρέτησε τον κ. Δημ. Κρεμαστινό, κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα του πλήθους.
Σημειώνεται επίσης ότι τραμπούκοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια, προφανώς για να χαλάσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση αλλά τελικά δεν το επέτυχαν γιατί διατήρησαν την ψυχραιμία τους οι προκαλούμενοι πολίτες.