Την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς της Κυριακής στην Καισαριανή συνέχισε χθες ο Διαγόρας. Με το βλέμμα «καρφωμένο» στην 6η θέση, οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται με τις μηχανές στο τέρμα, ώστε να μην αφήσουν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Στον γηραιό άλλωστε, δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει η ομάδα να κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει για την έκπληξη, σε ένα μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων όπου τα όνειρα επιβάλλονται!
Όσον αφορά στη χθεσινή προπόνηση, αυτή πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο, με τον Γιώργο Φοιρό και τους συνεργάτες του, έπειτα από ένα καλό ζέσταμα, να χωρίζουν τους παίκτες σε δύο ομάδες, για …οικογενειακό διπλό.
Στον αγωνιστικό τομέα πάντως, οι ελλείψεις για τον αγώνα της Καισαριανής, είναι δεδομένες και ιδιαίτερα σημαντικές, αφού ως γνωστόν, δε θα αγωνισθούν οι τιμωρημένοι Μπάρτος Ταραχούλσκι, Μάρκος Βελλίδης, Χάρης Μπριλάκης, Γιώργος Σαλαμαστράκης και Γιάννης Χρήστου. Ποδοσφαιριστές με μεγάλο χρόνο συμμετοχής και επιλογές πρώτης γραμμής για τον προπονητή τους.
Παράλληλα, δύο ακόμη προβλήματα προέκυψαν στη χθεσινή συνάντηση. Ο Κούλης Παύλου, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους δεν γυμνάσθηκε, ενώ ο Ραφαέλ Ακόστα, παραπονέθηκε στον προπονητή του για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς..
Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν κανονικά και σήμερα με τον προπονητή τους να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα της Καισαριανής και να περιμένει τα… νεότερα από τους Παύλου και Ακόστα.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/nei-ponokefali/