Αθλητικά

Εθνικός Αρχίπολης: Τα πρόσωπα του Δ.Σ.

Το πρωί της Κυριακής οριστικοποιήθηκαν τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο στον Εθνικό Αρχίπολης, που θα οδηγήσουν τον σύλλογο στα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Αναστάσιος Τσακίρης, Ελευθέριος Τσακίρης, Σάββας Μακρής του Θεόδωρου, Σάββας Μακρής του Στυλιανού, Παναγιώτης Στελλάς, Γιώργος Τσίχλης, Στέλιος Τσακίρης, Ιωάννης Σπυλιόπουλος, Πέτρος Κήπουλας, Ιωάννης Παπανθύμου, Κυριάκος Κωστομοίρης, Μιχάλης Λυριστής, Γιώργος Κωστόπουλος και Κυριάκος Χατζηκυριάκος.
Αν και αναμενόταν την Κυριακή να συγκροτηθούν σε σώμα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στα επόμενα 24ωρα θα προγραμματιστεί η συνεδρίαση για να συγκροτηθούν σε σώμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αναστάσιος Τσακίρης θα τεθεί επικεφαλής του Δ.Σ.
Από εκεί και πέρα, οι Αρχιπολενοί ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν, γι’ αυτό και συμφώνησαν προφορικά με τους Μιχάλη Κουτσουμπάρη και Αντώνη Ρήγα για να αναλάβουν ως δίδυμο τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή τους.
Ταυτόχρονα η επιτροπή μετεγγραφών που απαρτίζουν οι Τάσος Τσακίρης, Λευτέρης Τσακίρης και Στέλιος Τσακίρης έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου