Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: «Τοξοβόλοι» Παυλίδης, Μανωλάγκας

Σε ακόμα δύο μετεγγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, προχώρησε ο ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι «τοξοβόλοι» μετά από την απόκτηση των Παναγιώτη Γιαννόπουλου και Γιάννη Αρχοντούλη, ολοκλήρωσαν και τις μετεγγραφές του Τάσου Παυλίδη που έμεινε ελεύθερος από την Ρόδο και του Μιχάλη Μανωλάγκα από τον Διγενή.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος γνωστοποίησε την απόκτηση του έμπειρου ακραίου μεσοεπιθετικού και του έμπειρου τερματοφύλακα, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Παυλίδη.
Ο Τάσος είναι γεννημένος στις 25/05/1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη πείρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Ρόδο, Ηλυσιακό, Αιγάλεω ,Μανδραϊκό, Ηλυσιακό, Κόρινθο κ.α. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ.
Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Μανωλάγκα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου