Αθλητικά

Ο εσωτερικός αγώνας επιλογής ενόψει Διασυλλογικού

Την προκήρυξη για τα προκριματικά του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 7-9/10/2016, έδωσε στη δημοσιότητα ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου. Αναλυτικά:

1.Τόπος και χρόνος διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις του ΟΑΜΡ (Ξενοδοχείο Σεμίραμις), την Παρασκευή 9/9/2016 το Σάββατο 10/10/2016, την Παρασκευή 16/9/2016 & το Σάββατο 17/9/2016.

Ώρα έναρξης των ημερίδων τις Παρασκευές 21:00 & τα Σάββατα 19:00

  1. Τρόπος διεξαγωγής

Θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστοί αγώνες. Ένας αγώνας για τις ενότητες όπεν & 1-11 και ένας αγώνας για τις ενότητες 1-9 & 1-6. Στον αγώνα των ενοτήτων όπεν & 1-11 θα χρησιμοποιηθούν χωρίσματα (screens). Ο ακριβής αριθμός των διανομών, και η κίνηση των αγώνων θα ανακοινωθούν από το διαιτητή λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ημερίδας και θα εξαρτηθούν από τον τελικό αριθμό των ζευγών που θα συμμετάσχουν. Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό. Θα γίνουν αγώνες ζευγών με Imps εναντίον του μέσου όρου και μετατροπή τους σε Vps. Θα πραγματοποιηθεί και μία 5η ημερίδα την Δευτέρα 19/9/2016 και ώρα 21:00 για να συμπληρωθεί πενθήμερος αγώνας έτσι ώστε σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΜ να αποδοθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Η εν λόγω 5η ημερίδα δεν μετράει για την πρόκριση. Ο αγώνας ανήκει στην 5 η βαθμίδα.

  1. Όροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν καταβάλει το παράβολο Αγωνιστικού Δελτίου της ΕΟΜ για το 2016. Κάθε συμμετέχων, με την δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/2007.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, και ώρα 21:00 στο έντυπο « ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» αναρτημένο στον πίνακα του ομίλου ή στον Διαιτητή. Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής είναι αποκλειστικά στην ευχέρεια του διαιτητή να γίνουν δεκτές, εφ’ όσον αυτές εξυπηρετούν την κίνηση. Το κάθε ζεύγος δικαιούται να συμμετάσχει σε μία μόνο ενότητα (δηλ. όπεν ή 1-11 ή 1-9 ή 1-6) την οποία και θα δηλώσει εκ των προτέρων μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του. Επιτρέπεται η αντικατάσταση παίκτη του ζεύγους με άλλον παίκτη ίσης ή χαμηλότερης δυναμικότητας μόνο σε μία από τις τέσσερις ημερίδες. Η συμμετοχή ορίζεται στο ποσό των τακτικών ημερίδων του ομίλου και για τις τέσσερις ημερίδες θα καταβληθεί ολόκληρη την πρώτη ημέρα των αγώνων.

  1. Προκρινόμενοι

Σε κάθε ενότητα (όπεν, 1-11, 1-9, 1-6) θα προκριθούν τα δύο πρώτα ζεύγη τα οποία και θα αποτελέσουν την ομάδα του Ομίλου στις αντίστοιχες ενότητες. Απαγορεύεται ρητά η αντικατάσταση παίκτη του ζεύγους το οποίο προκρίθηκε από άλλον παίκτη, στους διασυλλογικούς αγώνες. Σε περίπτωση που παίκτης ζεύγους το οποίο προκρίθηκε αδυνατεί να συμμετάσχει στους διασυλλογικούς αγώνες τότε χάνει την πρόκριση το εν λόγω ζεύγος και την πρόκριση παίρνει το 1ο επιλαχών ζεύγος. Σημειώνεται ότι ακόμη και αν σε κάποια Ενότητα τα συμμετέχοντα ζεύγη είναι δύο αυτά θα λάβουν κανονικά μέρος στους αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν οι αποφάσεις του Δ.Σ. σχετικά με τις επιδοτήσεις.

Διαιτητής , Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο πτυχιούχος Διαιτητής της ΕΟΜ Μπόνης Αντώνης. Επιτροπή εφέσεων : Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποτελείται από τους : Μακέστα Στέλιο, Ράμο Εμμανουήλ και Τσελεπή Λάζαρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου