Αθλητικά

Μια παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Κάλυμνο

Μία σπουδαία προσθήκη θα κάνει από Σεπτέμβρη η κορυφαία ομάδα της Καλύμνου, οι ΑΣ Μαχητές, καθώς θα συνεργαστεί με παγκόσμια πρωταθλήτρια kickboxing και πυγμαχίας που προέρχεται από το Βέλγιο. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η συγκεκριμένη αθλήτρια επρόκειτο να μπει στην Ολυμπιακή αποστολή της χώρας. Η συμφωνία είναι δεδομένη και η πρωταθλήτρια θα διδάσκει μποξ στους Α.Σ Μαχητές Καλύμνου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως έχει καταγωγή από το νησί όπου και θα κατοικεί μόνιμα.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες είναι ένα σημαντικό γεγονός πως κάνει τον Α.Σ Μαχητών Καλύμνου να ξεχωρίζει από άλλες σχολές. Στο παιδικό τμήμα οι εγγραφές ξεκινούν από την ηλικία των τριών όπου ένα παιδί μπορεί να μάθει να πειθαρχεί, να ασκείται και να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Για τις εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6938092231 και να μιλήσυον με τον Γιώργο Μέρη, τον «πρωτομάστορα» της ομάδας με δύο νταν στην ΠΟΚ, δύο νταν στην WAKO.

Εξάλλου, ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Αθήνα, ο σύλλογος της Καλύμνου, θα επισκεφθεί σήμερα τον αδελφικό σύλλογό της Κω με τον οποίο θα πραγματοποιήσει κοινή προπόνηση που θα περιλαμβάνει: Στόχους- Τεχνικές με προστατευτικό εξοπλισμό και στο τέλος SPARRING(αγώνες εμπειρίας). Η αναχώρηση των αθλητών έχει ορισθεί για τις 17:00 και η επιστροφή για τις 20:45.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου