Αθλητικά

Σε καμπ του Ηρακλείου ο Σεΐτης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουλίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια,  το Indoor Summer Sports Camp του Δήμου Ηρακλείου. Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς αλλά και δυο σημαντικοί Έλληνες πρωταθλητές, ο Λυκούργος Τσάκωνας και ο Ροδίτης Μιχάλης Σεΐτης, οι οποίοι σε λίγες μέρες θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αντίστοιχα.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας, κάτοχος της δεύτερης καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών στα 200 μέτρα στην Ελλάδα πίσω μόνο από τον Κώστα Κεντέρη, αφού απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, τόνισε ότι βρίσκεται στο Ηράκλειο για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή θεωρεί το Παγκρήτιο Στάδιο την καλύτερη αθλητική εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Σεΐτης μίλησε κι εκείνος για τη  δική του εμπειρία και εξήγησε πώς η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έκανε να επιστρέψει άμεσα στους στίβους παρά το ατύχημα του 2013 που του στοίχισε το δεξί του πόδι. Ο Σεΐτης ήταν ήδη επιτυχημένος αθλητής όταν συνέβη το ατύχημα και δεν το έβαλε κάτω, αντιθέτως  μέσα σε έξι μήνες κατέβηκε ξανά σε αγώνες και πλέον είναι από τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη στα αγωνίσματα των 200 και των 400 μέτρων, με ελπίδες διάκρισης στους επερχόμενους Παραολυμπιακούς.

Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου να παραδίδει στους δύο αθλητές φανέλες με τις υπογραφές των παιδιών, ενώ τιμήθηκαν και  οι γυμναστές που εργάστηκαν στο camp, υπό το ζεστό χειροκρότημα των παιδιών και των γονιών τους  που βρισκόταν στις κερκίδες.

Τι είναι το Indoor Summer Sports Camp

Τα Indoor Summer Sports Camp διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον Δήμο Ηρακλείου στις σύγχρονες αθλητικές υποδομές του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, στην περιοχή Δύο Αοράκια της Ν. Αλικαρνασσού.

Στο I.S.S.C συμμετείχαν περισσότερα από  διακόσια παιδιά ηλικίας  από πέντε  έως και 12 ετών, τα οποία σε έξι  εβδομάδες εξερεύνησαν τον εντυπωσιακό κόσμο των αθλημάτων σάλας,  συμμετείχαν σε επιμορφωτικά σεμινάρια αθλητισμού, διατροφής, υγείας και  σε αθλητικά δρώμενα και γνώρισαν σημαντικούς Έλληνες  αθλητές.

Κατά τη διάρκεια του camp, επισκέφθηκαν τα παιδιά η Ειρήνη και Αννα Βασιλείου, (πρωταθλήτριες Στίβου), ο Χρήστος Χαρίσης (διεθνής Καλαθοσφαιριστής), η Αφροδίτη Μανιού (πρωταθλήτρια ακοντισμού -ΟΦΗ), οι αθλητές και αθλήτριες του υγρού στίβου Κρύστη Γιαλαμά & Δέσποινα Ταμπακάκη του Ωρίωνα Ηρακλείου,   Μαριλένα Αρμάου και Ειρήνη Κάββαλου του  Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, οι αθλητές Μελίνα  Τροχαλάκη  (Ολυμπιακός) και  Μαρίνος Φτυλάκης του Α.Σ Δελφίνια, ενώ τον κύκλο των επισκέψεων έκλεισε ο πρωταθλητής Στίβου Λυκούργος Τσάκωνας και ο Μιχάλης Σεΐτης (αθλητής παραολυμπιάδας). (flashnews.gr)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου