Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Ρόδου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην δευτεριάτικη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Τα «ελάφια» αποφάσισαν σήμερα στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΔ να προχωρήσουν σε έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη τους για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος προς ενημέρωση:
«Ο πρόεδρος, κάνοντας χρήση του άρθρου του καταστατικού, καλεί τα μέλη σε έκτακτη γενική συνέλευση για την Τετάρτη 3/8 στις 18:00 στην αίθουσα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, προς ενημέρωσή τους. ΄΄ Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα’’».
Από εκεί και πέρα, με δηλώσεις του στην «δσπορ» ο Μανώλης Βλάχος, κάλεσε όλους όσοι μετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων» στα προηγούμενα χρόνια να δώσουν το «παρών» για να πάρουν θέση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Βλάχου:
«Θα τοποθετηθώ στην γενική συνέλευση της ομάδας για όλα τα θέματα της προηγούμενης τριετίας.
Καλώ όλους όσοι είχαν θέση στο Δ.Σ. να δώσουν το ΄΄παρών΄΄ διότι θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα».
Ο Μανώλης Βλάχος, από το βράδυ της Δευτέρας που έγινε η συνεδρίαση, τελεί υπό παραίτηση φανερά δυσαρεστημένος με όσα συμβαίνουν με ευθύνη ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον τον «ελαφιών».
Ωστόσο, η απόφασή του να παραιτηθεί δεν είναι οριστική, καθώς οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι ανάλογα με τα όσα ειπωθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση θα προσδιορίσει και την στάση του.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Ρόδος βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έτσι ώστε ο σύλλογος να μην βρεθεί σε δυσχερή θέση.
Δοκιμάζει τον Mali Aydin
Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της Ρόδου συμμετέχει από χθες ο Τούρκος επιθετικός Mali Aydin, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Σάββα Ορφανίδη.
Ο αθλητής έχει αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας του, ωστόσο, τα «ελάφια» θέλουν να αποκτήσουν εικόνα για τις ικανότητές του, πριν κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησής του.
Επομένως, θα προπονηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα και ανάλογα με αυτά που θα δείξει, ο Σάββας Ορφανίδης θα κάνει την εισήγησή του.
Έφυγε ο Πούτσι, τάσεις φυγής από Αμανατίδη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Χρήστος Αμανατίδης ζήτησε από την διοίκηση της Ρόδου να αποδεσμευτεί, με τους λόγους να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.
Τα «ελάφια» θα εξετάσουν το θέμα που προέκυψε με τον ακραίο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα και καθοριστικά για τις εξελίξεις.
Ταυτόχρονα, από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αποχώρησε ο Θεόδωρος Πούτσι που χθες δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποχώρησε από το νησί μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου