Αθλητικά

Ορφέας: «Ερυθρόλευκος» ο Αντωνιάδης

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού , ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας προχώρησε ο Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Άρη Μιχαηλίδη απέκτησαν τον πολυσύνθετο μεσοαμυντικό Αντώνη Αντωνιάδη που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Παστίδας με τον οποίον κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Η διοίκηση του Ορφέα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο χρονικό διάστημα , με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για να συνεργαστούν ενόψει της νέας σεζόν και τον Αντωνιάδη να επιστρέφει τους «ερυθρόλευκους», την φανέλα των οποίων φόρεσε και στο παρελθόν.
Ο σύλλογος γνωστοποίησε την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή του Ορφέα, Γιώργου Αντωνιάδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου