Αθλητικά

Ανδρέας Σταύρου: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο»

Το Σάββατο ο Διαγόρας έδωσε τα δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Κλεόβουλο στο γήπεδο της Λίνδου.
Ο «γηραιός» επικράτησε με σκορ 6-0, δείχνοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι δίκαια θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην φετινή μεγάλη κατηγορία, παρότι ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο.
Ο Ανδρέας Σταύρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό του «γηραιού» που δήλωσε τα ακόλουθα για το φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο:
«Στην παρούσα φάση που βρίσκεται η προετοιμασία μας, βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο.
Η ομάδα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να βελτιωθούμε και άλλο, αφού στόχος μας είναι η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Κοσκινού, μετά από το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν.
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε τεχνικοτακτικά παιχνίδια με την χρήση μπάλας, με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του «γηραιού» θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο, όπου έχει προγραμματιστεί το τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
Αντίπαλος του Διαγόρα θα είναι ο Αστέρας, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο Παστίδας, στις 18:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου