Ειδήσεις

Η… γλαφυρή απάντηση του Γερμανού Αντικαγκελάριου στις αποδοκιμασίες ακροδεξιών

Με τη γνωστή χειρονομία που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το περιεχόμενό της αποφάσισε να απαντήσει ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε ομάδα νεοναζιστών διαδηλωτών που τον αποδοκίμασε κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Κάτω Σαξονία

Η συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε αρχικά σε σελίδα Γερμανών αντιφασιστών στο Facebook και φυσικά… έγινε viral επιβεβαιώθηκε για τη γνησιότητά της από το ίδιο το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) εμφανίζει τον Γκάμπριελ να δίνει σαφή απάντηση σε ακροδεξιούς οι οποίοι τον κατηγορούν ως «προδότη» επειδή φέρεται να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των προσφύγων.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2015 ο ηγέτης του SPD είχε καταδικάσει βιαιότητες εναντίον προσφύγων σε καταυλισμό στη συγκεκριμένη περιοχή, με αποτέλεσμα το κόμμα του να γίνει παραλήπτης δεκάδων απειλητικών επιστολών με ρατσιστικά μηνύματα και σαφώς απειλητικό χαρακτήρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου