Ειδήσεις

Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών, που τα τελευταία χρόνια στηρίζει ανελλιπώς οικογένειες σε όλο το νησί που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εν όψει της χειμερινής περιόδου και των εορτών.
Οι ανάγκες έχουν αυξηθεί δραματικά και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Βασίλης Νικολίτσης, απευθύνει έκκληση μέσω της «δ» σε όσους μπορούν και θέλουν, να ενισχύσουν την προσπάθεια ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών, υπεύθυνη του οποίου είναι η κ. Φωτεινή Σκλαβούρη Γιωργά, στηρίζει περίπου 100 οικογένειες σε όλο το νησί τα τελευταία έξι χρόνια, όμως οι ανάγκες όπως λέει ο πρόεδρος, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα αφού η λίστα των συμπολιτών μας που στερούνται ακόμα και το καθημερινό φαγητό, όλο και μεγαλώνει.
Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και οι ανάγκες για στήριξη και βοήθεια αδύναμων οικογενειών στη Ρόδο θα αυξηθούν, γι αυτό θα πρέπει να γίνει προετοιμασία έγκαιρα και σωστά, για να καλυφθούν και να μην μείνει ούτε ένα σπίτι χωρίς φαγητό.
Όπως λέει ο κ. Νικολίτσης, είναι απαραίτητη ακόμα και η παραμικρή βοήθεια. Οσοι θέλουν μπορούν να παίρνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της Κοινότητας Φανών. Οσοι θέλουν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών και δεν έχουν τρόπο να μεταφέρουν τα τρόφιμα, μπορούν να τηλεφωνούν στον πρόεδρο της Κοινότητας στο τηλέφωνο 6977 317614 ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή από τον χώρο τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου