Αθλητικά

Μεγάλη επιτυχία στ’ Αφάντου!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε την περασμένη Κυριακή η εκδήλωση στ’ Αφάντου όπου δόθηκε αγώνας επίδειξης από τους αθλητές του Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Στην επίδειξη πήραν μέρος εκτός των αθλητών του συλλόγου, νέοι και μαθητές, δίνοντας το παράδειγμα για το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Ο αγώνας διεξήχθη για κοινωνικό σκοπό καθώς συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια με τα οποία θα αγοραστούν αμαξίδια και τρόφιμα που θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο στόχος επετεύχθη χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση των μαθητών, των γονέων και των κατοίκων της περιοχής! Ο πρόεδρος του Γ.Σ Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα ξαναπάει στ’ Αφάντου έχοντας μαζί της το κύπελλο Ελλάδος!
Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τη δημοτική κοινότητα Αφάντου, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους: Αφάντου- Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος -Παναγία Καθολική- Α.Ε.Ρ.Α.- Σύλλογος Νέων Αφάντου- Αθλέτικο/ Άγιος Λουκάς- Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αφάντου (οι οποίοι και προσέφεραν χρηματική βοήθεια στον Γ.Σ Δωδεκάνησος), τους καθηγητές και τους δασκάλους στ’ Αφάντου.
Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος θα συνεχίσει αυτού του είδους τις κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να ευαισθητοποιήσει το φίλαθλο κοινό και να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους νέους που μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στο «Βενετόκλειο» κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου, με αντίπαλο τον Ήφαιστο Πατρών, για να νικήσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο αγώνα! Να είμαστε όλοι εκεί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου