Αθλητικά

Ηρακλής Λάρδου: Αποδεκατισμένος για το «τρίποντο»

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, επιστρέφει το Σάββατο ο Ηρακλής Λάρδου, καθώς στις 14:45 θα υποδεχθεί τον Αστέρα Παστίδας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη προέρχεται από πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος του Ηρακλή Μαριτσών, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να «ανασάνει» βαθμολογικά, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του πίνακα.
Αυτό που θέλουν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι να προσθέσουν ακόμα μία επιτυχία στην συλλογή τους, προκειμένου να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά, ξεφεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ωστόσο, ο νεαρός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας, καθώς έξι ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί εκτός πλάνων και ακόμα ένας είναι αμφίβολος.
Ο Φαρμακίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέφανου και Γιάννη Ευαγγελίδη, Μανώλη Μπεννούρ, Μπάμπη Ταγκάεφ, Νίκου Καφάλα και Στέργου Καπιώτη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ αμφίβολος είναι ο Κομνηνός Κοντός με την συμμετοχή του να κρίνεται λίγο πριν την σέντρα.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του νεαρού τεχνικού.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρδου, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου