Αθλητικά

Ντέρμπι τίτλου στην «τέντα»!

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Διαγόρα και την Καλλιθέα «κεντρίζει» το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι δύο ομάδες μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο Ρόδου και νικήτρια θα κλείσει τον α’ γύρο μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο όμως επί της ουσίας δεν κρίνει τίποτα, αφού οι δύο ομάδες θα είναι κατά πάσα πιθανότατα αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τους γηπεδούχους θα παίξει ο Σάββας Ματσαμάς, ενώ με τους φιλοξενούμενους δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Φώντας Μπιλλιάς. Στον όμιλο Ρόδου επίσης υπάρχει το τοπικό ντέρμπι της ουράς στην Ιαλυσό ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. και τον Ήλιο, ενώ την προσεχή Παρασκευή η Ελπίδα Πεταλούδων θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Σύμης και το Ροδίων Άθλησις θα εκτίσει το ρεπό του.
Στον όμιλο νήσων η Α.Ε. Δικαίου αναμένεται να διατηρήσει το αήττητο της κόντρα στον Αίολο Κεφάλου, ενώ αμφίρροπο θα είναι λογικά το παιχνίδι Ε.Α. Καλύμνου- Φοίβος Κω. Το ρεπό του θα εκτίσει ο πρωτοπόρος Ηρακλής 2000…
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(09/12):
Κ.Γ. Κρεμαστής (16:15): Ελπίδα Πεταλούδων- Α.Ο. Σύμης (όμιλος Ρόδου)
ΣΑΒΒΑΤΟ(10/12):
ΚΥΡΙΑΚΗ(11/12):
Δ.Κ.Γ. Καλύμνου (12:00): Ε.Α. Καλύμνου- Φοίβος Κω (όμιλος νήσων)
Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (19:00): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Ήλιος Ιαλυσού (όμιλος Ρόδου)
Κ.Γ. Διαγόρα (19:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Καλλιθέα (όμιλος Ρόδου)
ΔΕΥΤΕΡΑ(12/12):
Δ.Κ.Γ. Κω (19:00): Α.Ε. Δικαίου- Αίολος Κεφάλου (όμιλος νήσων)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου