Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Τρεις φεύγουν, πέντε έρχονται

Με ήττα ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο 2016 ο Αστέρας Μασάρων, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Ηρακλή Μαριτσών στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα άφησε τους Μασαρενούς στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι ορατός, γι’ αυτό και η διοίκηση, έχοντας και την έγκριση του προπονητή Σάββα Σταυρίδη έχει αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Μασαρενοί θα αποδεσμεύσουν τρεις ποδοσφαιριστές, με τον πρώτο να αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο λόγος για τον επιθετικό Βαγγέλη Βακιάνη που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να αναχωρήσει από το νησί μας, γι’ αυτό και λύθηκε η συνεργασία του με τον Αστέρα, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.
Από εκεί και πέρα, πρόθεση των ανθρώπων του Αστέρα είναι να αποκτήσουν πέντε ποδοσφαιριστές, σε όλες τις θέσεις, προκειμένου ο Σάββας Σταυρίδης να έχει περισσότερες λύσεις στην διάθεσή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ήδη οι Μασαρενοί έχουν συμφωνήσει προφορικά με έναν νεαρό μεσοεπιθετικό και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή είναι να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, παρότι το πρωτάθλημα έχει διακοπεί για τις γιορτές, ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σάββας Σταυρίδης επιθυμεί την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων, τόσο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, όσο και την επόμενη, γι’ αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση αντιπάλων για να προγραμματίσει τα φιλικά παιχνίδια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου