Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ικανοποίηση και σύσκεψη με εξελίξεις

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επέστρεψε χθες το πρωί ο ΓΑΣ Ιάλυσος από τα Ζωνιανά. Οι «τοξοβόλοι» του Μάρκου Στεφανίδη κατέκτησαν έναν βαθμό από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ερμή καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Στον ΓΑΣ Ιάλυσος υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα στα Ζωνιανών, που κρίνεται θετικό, καθώς αντιμετώπισαν την ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα, αλλά και από την συνολική εικόνα του συλλόγου στον αγωνιστικό χώρο, αφού έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να πάει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.
Από εκεί και πέρα, χθες οι «τοξοβόλοι» είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και σήμερα το μεσημέρι θα επιστρέψουν στο «Οικονομίδειο» για να αρχίσουν τις προπονήσεις της εβδομάδας, παρότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει διακοπεί λόγω των γιορτών.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι και την Πέμπτη, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι ο Μάρκος Στεφανίδης αναζητεί ομάδες για φιλικά παιχνίδια, τόσο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, όσο και την επόμενη.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της «δσπορ», χθες το βράδυ έγινε επαφή της διοίκησης με τον έμπειρο τεχνικό, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο ενόψει της συνέχειας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε συζήτηση και για μετεγγραφικά θέματα, ενόψει της χειμερινής περιόδου, καθώς το ρόστερ του ΓΑΣ Ιάλυσος έχει περιοριστεί έπειτα από τις αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών και ο Μάρκος Στεφανίδης θα χρειαστεί περισσότερες λύσεις στην διάθεσή του ενόψει της συνέχεια της σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου