Αθλητικά

Προς παραμονή ο Λυκογιάννης

Η υπόθεση της παραμονής του Άρη Λυκογιάννη στον Κολοσσό τελειώνει μάλλον θετικά, κι αυτό ήταν κάτι που θα ξεκαθάριζε οριστικά χθες το βράδυ, στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Οι «θαλασσί» επρόκειτο να συνεδριάσουν προκειμένου να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους για το θέμα του Λυκογιάννη. Όπως είναι λογικό, οι παράγοντες του Κολοσσού από την αρχή επιθυμούσαν την παραμονή του Αθηναίου τεχνικού, ο οποίος είχε επιτυχημένη τριετή διαδρομή στον πάγκο του συλλόγου. Ο ίδιος όμως είπε στους ανθρώπους του Κολοσσού να περιμένουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα, στο ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια πρόταση από μία μεγαλύτερη ομάδα. Πλέον, ο δρόμος της παραμονής του Άρη Λυκογιάννη πιθανότατα ανοίγει και πάλι…
Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιθανή συγχώνευση του Περιστερίου με τον Φάρο Κερατσινίου οδηγείται σε ναυάγιο, οπότε ο Αθηναίος κόουτς δεν αποκλείεται να παραμείνει στο τιμόνι του Κολοσσού για μία ακόμη χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε μία πρόταση από μία μεγαλύτερη ομάδα (Π.Α.Ο.Κ., Άρης, Α.Ε.Κ.), η οποία δεν ήρθε, κι έτσι είναι πιθανό να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στη Ρόδο. Το θέμα ολοκληρώνεται μάλλον θετικά και ο Κολοσσός θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια- επαναλαμβάνουμε- στο ελληνικό μπάσκετ οι καταστάσεις αλλάζουν από μέρα σε μέρα και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Κατά τα φαινόμενα λοιπόν ο Κολοσσός θα προχωρήσει με τον Άρη Λυκογιάννη και έτσι θα κλείσει με θετικό τρόπο το πιο σημαντικό θέμα αυτής της περιόδου. Έτσι απομένει η ανακοίνωση για να ξημερώσει η επόμενη μέρα του συλλόγου και φυσικά οι «θαλασσί» να ετοιμαστούν για την προσεχή σεζόν. Το βασικό μέλημα της ροδίτικης ομάδας είναι η παραμονή των παικτών του βασικού κορμού (Γεωργαλλής, Βασιλόπουλος, Σαλούστρος, Παπαδάκης), ενώ οι ξένοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, με τον Ερλ Ουότσον να έχει υπογράψει ήδη στην Capitol Modevideo της Ουρουγουάης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου