Όλα ξεκίνησαν το 1928 όταν οι Dr. Αλμπέρτο Καζέλλι, Τζίνο Πακιάνι, Βιτόριο Αλχαδέφ, ΝατάλεΣαρντέλλι, ΤζιοβάννιΝτολιάνι, ΦραντζέσκοΦερίνι, εμφανίστηκαν ενώπιον του γραμματέα του Εφετείου Ρόδου, Ιππότη Αλφρέδο Γκουλιορμέλλα δήλωσαν, μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις, ότι ιδρύουν την πρώτη εταιρεία οίνου στη Ρόδο, με την επωνυμία CompagniaAgricolaIndustriallediRodi με διακριτικό τίτλο «CAIR».
Σήμερα, 90 χρόνια μετά, η CAIR συνεχίζει με πάθος, όμοιο με εκείνο της πρώτης φοράς, να παράγει κρασί για όλους εκείνους που ξέρουν να επιλέγουν την ποιότητα. Φυσικός αφρώδης οίνος ανωτέρας ποιότητας με την παραδοσιακή μέθοδο της ζύμωσης μέσα στην φιάλη, οίνος λευκός, ροζέ και ερυθρός, ξηρός και ημίγλυκος, , αρωματική ρετσίνα και βαθύχρωμο βερμούτ. Από το 1928 οι δημιουργίες της CAIR έχουν συνοδεύσει όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές της Δωδεκανήσου και της χώρας ολόκληρης.
Η CAIR φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και το γιορτάζει τιμώντας τη μεγάλη επέτειο με νέες δημιουργίες που μία προς μία θα παρουσιάζονται στους επόμενους μήνες. Πρόκειται για νέες γεύσεις σε κρασί, μυστικές συνταγές και μια ολοκαίνουργια πρόταση που θα απογειώσει τη διασκέδαση. Ολόκληρο το 2018 θα ευωδιάζει ροδίτικο σταφύλι και κρασί που θα ξεχειλίζει στα βαρέλια με τη σφραγίδα της μεγάλης τοπικής οινοπαραγωγού εταιρείας.
90 χρόνια CAIR… 90 Χρόνια δημιουργικού πάθους!!