Αθλητικά

Α.Ε. Αδελφοσύνης: Συνεχίζει ο Αποστολόπουλος

Στην επέκταση της συνεργασίας της με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Ηλία Λοΐζου, προχώρησε η Α.Ε. Αδελφοσύνης.
Η ομάδα της πόλης μας διατήρησε στις τάξεις της τον υψηλόσωμο επιθετικό Παναγιώτη Αποστολόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση και συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ποδοσφαιριστή να ηγείται της γραμμής κρούσης του συλλόγου και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της Α.Ε. Αδελφοσύνης βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους και με τον μεσοαμυντικό Αλέξη Μπουλουτίδη.
Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και από ημέρα σε ημέρα θα γίνει το τελικό ραντεβού για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε ο Μπουλουτίδης να υπογράψει και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου