Αθλητικά

ΑΕΡΑ: «Κινείται» για Μπάρτζο

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ ασχολούνται και με τις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του αριστερού οπισθοφύλακα Νίκου Μπάρτζου.
Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Κύπρου ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο, η μετεγγραφή δεν θα ενεργοποιηθεί, με τους Αφαντενούς να κινούνται για την απόκτησή του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει επαφή ανάμεσα σε ΑΕΡΑ και ποδοσφαιριστή και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, εκτός απροόπτου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι καθοριστικό ρόλο στην επικείμενη απόκτηση του Νίκου Μπάρτζου, έπαιξε η παρουσία του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο της ΑΕΡΑ, καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί στον Αστέρα Μασάρων και διατηρούν εξαιρετική σχέση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου