Αθλητικά

Ο Ιπποκράτης Κω στην Α2!

Ναι είναι αλήθεια, είναι πραγματικότητα… Ο Ιπποκράτης Κω από χθες ανήκει ουσιαστικά στην Α2 Κατηγορία. Και μπορεί η κωακή ομάδα να περίμενε τα ευχάριστα νέα από τα Τρίκαλα, ωστόσο αυτά ήρθαν πρόωρα από τη Λευκάδα. Το όνειρο πλέον παίρνει σάρκα και οστά και η κωακή ομάδα θα γίνει η δεύτερη στα Δωδεκάνησα, που θα παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορίας της χώρας μας. Ο Ιπποκράτης θα είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α2 απ’ τη νέα χρονιά αφού η Δόξα Λευκάδας δεν θα δηλώσει συμμετοχή και την θέση της παίρνει η ομάδα της Κω. Στη Δόξα Λευκάδας, θα υπάρξει ουσιαστικά αποχώρηση του κ. Κουκουμπρή, του βασικού χρηματοδότη τα τελευταία χρόνια με τον στόχο πλέον να είναι ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας από τη Γ’ Εθνική.
Ωστόσο η αποχώρηση της Δόξας δεν είναι η μοναδική καθώς ανάλογη πορεία αναμένεται να έχουν και τα Τρίκαλα με το Πευκοχώρι που ηττήθηκε στον αγώνα κατάταξης απ’ τον Ιπποκράτη, να είναι επίσης έτοιμο για την επιστροφή του στην Α2. Επίσης, αδυναμία ενδέχεται να δηλώσει και ο Εθνικός Πειραιά και στην περίπτωση αυτή το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία θα πάρει ο Τρίτωνας (είχε κερδίσει σε αγώνα μπαράζ τους Ίκαρους Σερρών). ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ πλέον για τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ο οποίος καλείται να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και φυσικά να ενισχυθεί σημαντικά εν όψει Α2! Όπως είναι εύλογο, πλέον στην ομάδα θα γίνει μεγάλο ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό, για να μπορέσει να παρουσιαστεί στην Α2 Κατηγορία.
Πλέον το μπάτζετ μεγαλώνει και είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνουν σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη νέα κατηγορία.
ΣΤΗΝ ΚΩ Ο ΖΙΑΓΚΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ταξιδέψει σήμερα στην Κω ο Βαγγέλης Ζιάγκος, προκειμένου να συζητήσει με τον Ιπποκράτη στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Κατηγορία. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου χθες το απόγευμα έφτασε στη Ρόδο (αύριο θα είναι νονός στη βάφτιση του γιου του Παντελή Μισσού) και σήμερα το πρωί θα μεταβεί αυθημερόν στο νησί του Ιπποκράτη για συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Βαγγέλη Ζιάγκου είχε απασχολήσει και τον Κολοσσό, ο οποίος τελικά επέλεξε το Νίκο Βετούλα για αντικαταστάτη του Άρη Λυκογιάννη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου