Ξεκίνησε χθες το Local Gourmet Festival στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Noble του Elysium Resort & Spa.
Στην εναρκτήρια εκδήλωση, 150 περίπου προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν – για πρώτη φορά στη Ρόδο – μια σειρά από 17 finger food που είναι βασισμένα αποκλειστικά σε παραδοσιακές συνταγές ισάριθμων χωριών της Ρόδου, που είχαν ετοιμάσει ο executive chef toy Elysium Resort & Spa Γιώργος Τρουμούχης και ο σεφ του Noble Σταμάτης Μισομικές.
Το φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα με το θεματικό δείπνο «Η Σαντορίνη συναντά τη Ρόδο» με προσκεκλημένο σεφ τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.