Αθλητικά

Φοίβος: Ικανοποιημένος ο Ορφανίδης

Το Σάββατο ο Φοίβος έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο».
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με… λευκή ισοπαλία, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις.
Πάντως ο προπονητής των Κρεμαστενών Σάββας Ορφανίδης έμεινε ικανοποιημένος από την τακτική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών του και κυρίως από τους νεαρούς σε ηλικία, καθώς έβγαλαν πολλά από αυτά που έχουν δουλέψει στις έως τώρα προπονήσεις, τόσο στην αμυντική τους λειτουργία, όσο και στην επιθετική τους ανάπτυξη, παρότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Βέβαια ο έμπειρος τεχνικός διαπίστωσε λάθη και αδυναμίες στην αναμέτρηση με τους «τοξοβόλους» κάτι απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή και πάνω σε αυτά θα δουλέψει στο επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ομάδα του.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, μετά από το ρεπό της Κυριακής, οι Κρεμαστενοί επέστρεψαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου θα προπονηθούν και σήμερα, ενώ την Τετάρτη θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν με τις οικογένειές τους την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.
Την Πέμπτη ο σύλλογος θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τον Άρη Αρχαγγέλου στο γήπεδο Κρεμαστής στις 17:00, ενώ την Κυριακή 19 Αυγούστου οι Κρεμαστενοί θα συμμετάσχουν στο μίνι τουρνουά που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο, με αντιπάλους τον Διαγόρα και τον Α.Σ. Ρόδος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου