Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος : Συνεχίζεται η δουλειά

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Θανάση Δέδε και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, και ταχύτητες.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των «ελαφιών» είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον Τάσο Κιοσέογλου, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, συμπεριλαμβανομένων των Αντώνη Λαζάρου και Πέτρου Δημητριάδη.
Ο Τάσος Κιοσέογλου έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα να δοκιμάσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας θα προπονηθούν σήμερα και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό παιχνίδι.
Ο Α.Σ. Ρόδος θα αντιμετωπίσει στις 17:30 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας τον Κλεάνθη, προκειμένου ο Θανάσης Δέδες να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου