Αθλητικά

Στον Ιπποκράτη ο Βαγγέλης Δρόσος

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη έκανε ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος συμφώνησε με τον Βαγγέλη Δρόσο, που έχει ξεκινήσει κανονικά εδώ και αρκετές μέρες προπονήσεις με τη «νεοφώτιστη» ομάδα. Πρόκειται για 25χρονο φόργουορντ, που έχει εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην Α2 Κατηγορία με τον Εθνικό Πειραιά. Ο Ιπποκράτης Κω ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Βαγγέλη Δρόσου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Δρόσου. Ο Δρόσος είναι 25 χρονών με ύψος 2.00. Τα δύο προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στη Σύρο και τον Α.Ο. Ερμούπολης. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και την ΑΕΚ τη χρονιά που η Ενωση κέρδισε την άνοδό της και επέστρεψε στην Α1. Επέστρεψε στον Ηλυσιακό, εν συνεχεία αγωνίστηκε με τον Χολαργό και δύο χρόνια με τη φανέλα του Εθνικού».
Από κει και πέρα ο Ιπποκράτης- μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Σκούφη- θα αποκτήσει έναν ακόμη αθλητικό σέντερ, ενώ εκκρεμεί και η επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία με το Βένο Μαστόρο. Τέλος, εξακολουθούν να δοκιμάζονται στον Ιπποκράτη ο Μιχάλης Δρόσος και ο Πέτρος Λάμπρου, που είχαν ξεκινήσει να παίζουν στην Α.Ε. Δικαίου και την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά, αντίστοιχα.
ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ
Με εντατικούς και αυξανόμενους ρυθμούς κινείται η προετοιμασία του Ιπποκράτη, με τους παίκτες της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αφήνοντας ικανοποιημένο σε μεγάλο βαθμό το νέο προπονητή Σάββα Συμεωνίδη. Οι προπονήσεις είναι διπλές (πρωινές και απογευματινές) και οι παίκτες του Ιπποκράτη δείχνουν διάθεση να δουλέψουν σκληρά μαζί με το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις, ενώ χθες έφτασε στην Κω και ο Γιάννης Χατζηνικόλας.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ Δημήτρης Καλαμπάκας (από Δόξα Λευκάδας), Ανδρέας Σκούφης (από Προμηθέα Πάτρας), Απόστολος Ναούμης (από Καστοριά), Ρίιβο Λάανε (από Εθνικό Πειραιά), Βαγγέλης Δρόσος (από Εθνικό Πειραιά), Παναγιώτης Καυκής (από Παγκράτι), Βένος Μαστόρος (από Α.Σ.Ε. Δούκα)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Αντώνης Ασημακόπουλος, Κώστας Χαρίσης, Γιώργος Τρύπας, Πέτρος Καραθωμάς
ΕΦΥΓΑΝ: Θοδωρής Ονάσογλου, Γιάννης Λεκάκης (Α.Ο. Αιγάλεω), Θέμης Τσακαλέρης (Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας), Φάνης Κουμπούρας (Οίακας Ναυπλίου), Ανδρέας Παπαδημητρίου, Χρήστος Καταβαίνης (Κ.Σ. Γέφυρας), Γιώργος Σκούφης (Ηρακλής 2000)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου