Αθλητικά

Φοίβος: Πίκρα και ανασύνταξη

Με το αριστερό ξεκίνησε τις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο Φοίβος. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.
Στις τάξεις των Κρεμαστενών επικρατεί πίκρα και απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα έχασε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να το κερδίσει, όμως δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση κυριολεκτικά στην τελευταία φάση και ενώ ο Πανηλειακός αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές.
Τώρα ο Φοίβος καλείται να ανασυνταχθεί, να ξεχάσει το παιχνίδι με την ομάδα του Πύργου και να συγκεντρωθεί στον Αστέρα Αμαλιάδας τον οποίο θα υποδεχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.
Η προετοιμασία των Κρεμαστενών ξεκίνησε χθες, όπου αρχικά ο Σάββας Ορφανίδης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι της Κυριακής και τα λάθη τα οποία έκαναν και στην συνέχεια χώρισε σε δύο γκρουπ τους αθλητές του για να προπονηθούν. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανηλειακό, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα οι Κρεμαστενοί θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
Ο Φανούρης Γκινής συνεχίζει τις θεραπείες και μόνο με ένα θαύμα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου