Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Έκανε το καθήκον του, κοιτάει την συνέχεια

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο ΓΑΣ Ιάλυσος. Οι «τοξοβόλοι» του Θανάση Τερζή επικράτησαν στο γήπεδο Αιγίου του τοπικού Παναιγιάλειου με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου ( το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παλληνιακό είχε αναβληθεί).
Οι «ερυθροκίτρινοι» που έχουν μεγάλους στόχους στην φετινή σεζόν, οι οποίοι φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου, έκαναν το καθήκον τους κατακτώντας το «τρίποντο» που ήταν μονόδρομος.
Οι «τοξοβόλοι» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αφού δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν, ανοίγοντας λογαριασμό στον βαθμολογικό πίνακα και στέλνοντας μήνυμα στους αντιπάλους τους ότι έχουν τις δυνατότητες και την ποιότητα για να διεκδικήσουν τον τίτλο, παρότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή του.
Πλέον ο Θανάσης Τερζής έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο και να στρέψουν την προσοχή τους στην συνέχεια, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν στον Διαγόρα τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στο δημοτικό στάδιο στο τοπικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» ξεκίνησε χθες στο «Οικονομίδειο» με τον έμπειρο τεχνικό να αναλύει στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και στην συνέχεια έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Όπως όλα δείχνουν, σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία.
Στο παιχνίδι με τον Διαγόρα ο Θανάσης Τερζής θα έχει στην διάθεσή του τον Περικλή Βελλίνη που εξέτισε την ποινή του, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λαμίν που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Όλοι οι υπόλοιπες αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι, έτσι ώστε ο Θανάσης Τερζής να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την οποία ευχαριστεί τον Παναιγιάλειο για την φιλοξενία του και συγχαίρει το διαιτητικό επιτελείο της αναμέτρησης.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος ευχαριστούν θερμά την διοίκηση και την υπόλοιπη ομάδα του Παναιγιάλειου για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά στους παίκτες και τα μέλη της διοίκησής μας κατά την παραμονή μας στο Αίγιο. Υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στον επόμενο γύρο.
Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον Παναιγιάλειο κ. Βεργέτη, τους βοηθούς του κ.κ. Βεργέτη και Κυρίο καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν τα καθήκοντα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».
Ανανέωση χορηγικής συνεργασία με «Mitsis Grand Hotel»
Την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την εταιρεία «Mitsis Grand Hotel» ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος.
Αναλυτικά:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν με την εταιρεία ‘’Mitsis Grand Hotel’’
Το Mitsis Grand Hotel, είναι ένα παγκοσμίου κλάσης ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο ανήκει στον όμιλο MITSIS HOTELS. H μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, o όμιλος Mitsis Hotels, πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια στην Ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθοδηγούμενη από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών. Με 17 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του σε μερικούς από τους ωραιότερους προορισμούς της χώρας, ο όμιλος MITSIS HOTELS προσφέρει επιπρόσθετη αξία και ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλα του τα ξενοδοχεία μέσα από ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας. Τα MITSIS HOTELS έχουν κερδίσει έναν μεγάλο αριθμό βραβείων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς σαν αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, τη συνεισφορά τους στην αναβάθμιση του τουρισμού της χώρας καθώς επίσης και για τον σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον.
Το Mitsis Grand Hotel καλωσορίζει τους επισκέπτες του από το 1964. Το γοητευτικό ξενοδοχείο, που είναι φημισμένο για το ιταλικό στιλ του, βρίσκεται κοντά σε όμορφη βοτσαλωτή παραλία στην πόλη της Ρόδου και παρέχει 402 ηχομονωμένα δωμάτια με συναρπαστική θέα στη θάλασσα.
Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την εταιρεία ‘’MITSIS GRAND HOTEL’’ θα έχει πολλαπλά αμφίπλευρα οφέλη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου