Τοπικές Ειδήσεις

Αναμένεται στη Ρόδο η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Φώφη Γεννηματά

Στη Ρόδο θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής» και εκτός απροόπτου, την 3η Νοεμβρίου 2018, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά.
Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Φώφης Γεννηματά στη Ρόδο, δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προγραμματίζει επίσκεψη σε Κω και Κάλυμνο.
Η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο νησί μας, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ στην κοινωνία, σε μια περίοδο που το κόμμα ενισχύεται δημοσκοπικά και φαίνεται να υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω ανόδου.
Η αγαπητή στο νησί πολιτικός, με καταγωγή από τη Σύμη, έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη της για τα Δωδεκάνησα, πυκνώνοντας ολοένα και περισσότερο της επισκέψεις της στα Ακριτικά νησιά.
Πιθανολογείται ότι από την Ρόδο θα ανακοινώσει εξάλλου και την απόφαση του ΚΙΝΑΛ για την στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Μανώλη Γλυνού, στις εκλογές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στόχος της επίσκεψης είναι εξάλλου να συσπειρώσει τα στελέχη του Κινήματος γύρω από τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα μετά και τον θόρυβο, που έχει προκληθεί από το γεγονός ότι η παράταξη Μαχαιρίδη, παρά τις παραινέσεις του επικεφαλής, έχει ήδη διασπαστεί και υπάρχει διαρροή σημαντικών στελεχών σε άλλες παρατάξεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου