Αθλητικά

Φοίβος: Αποφασισμένος για το πρώτο «τρίποντο»

Αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Φοίβος. Το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη θα υποδεχθεί στις 15:00 στο γήπεδο Κρεμαστής τον Παναιγιάλειο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Οι Κρεμαστενοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις δύο πόντους στην συλλογή τους, γι’ αυτό και η σημερινή αναμέτρηση είναι κομβική ενόψει της συνέχειας.
Ο Φοίβος χρειάζεται πάση θυσία την νίκη, που θα είναι η πρώτη του στην σεζόν, έτσι ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αφού και ο αντίπαλος θέλει τους βαθμούς για τους δικούς του λόγους, ωστόσο, θεωρούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, τότε εύκολα ή δύσκολα να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία του συλλόγου, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον Σάββα Ορφανίδη να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές:
Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Παϊζάνος, Νικήτας, Παπασταμάτη, Τερζίου, Καραγεωργίου, Γαργάλης, Μπάρδης, Τζελάι, Χατζησάββας, Στελλάς, Ταφάνι, Κουδούνης, Πατσίλης, Αρφαράς, Γκινής, Πεταυράκης και Μπανουσάι.
Εκτός πλάνων έμεινε ο Νίκος Ορφανίδης που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, ενώ από την άλλη επιστρέφει ο Φανούρης Γκινής μετά από αρκετές αγωνιστικές, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου