Αθλητικά

Φοίβος: Σάββατο με Θύελλα Ραφήνας

Μακριά από την έδρα του θα δοκιμαστεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο ο Φοίβος καθώς θα φιλοξενηθεί από την Θύελλα Ραφήνας.
Το παιχνίδι αρχικά αναμενόταν να διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής, όμως τελικά άλλαξε ημέρα. Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο στις 15:15 στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας, έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι Κρεμαστενοί στην διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά, το οποίο και έγινε αποδεκτό.
Αμφίβολοι Παϊζάνος και Χατζησάββας
Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο προπονητής του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης, καθώς δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τόλη Παϊζάνου και Σταμάτη Χατζησάββα στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με την Θύελλα.
Οι δύο αθλητές τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με την Νίκη Τραγανού όπου έγιναν αναγκαστική αλλαγή και δεν έχουν προπονηθεί από την αρχή της εβδομάδας, με την συμμετοχή τους στην σαββατιάτικη αναμέτρηση να είναι αμφίβολη.
Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, καθώς θα δοκιμάσουν να ενταχθούν στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας και εφόσον τα καταφέρουν θα θέσουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού, ενώ στην αντίθετη περίπτωση ο Σάββας Ορφανίδης θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να τους υπολογίζει.
Σίγουρα εκτός πλάνων θα είναι ο Νίκος Ορφανίδης που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού από την προηγούμενη εβδομάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, θα συνεχιστεί σήμερα, καθώς χθες οι Κρεμαστενοί είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και το πρωί της Παρασκευής που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, με την αποστολή του Φοίβου να αναχωρεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ακτοπλοϊκώς.
Οι Κρεμαστενοί προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στην σεζόν, σε βάρος της Νίκης Τραγανού με σκορ 1-0 και θα επιδιώξουν στην Ραφήνα να προσθέσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στην συλλογή τους, έτσι ώστε να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου