Αθλητικά

Διαγόρας: Για την επανεκκίνηση στον Πύργο

Ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος του Διαγόρα δεν θα πίστευε στην αρχή της σεζόν, ότι η ομάδα του «γηραιού» μετά τις δύο νίκες που σημείωσε στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του 6ου ομίλου, απέναντι σε Παναιγιάλειο ( εντός έδρας) και Αχαρναϊκό ( εκτός έδρας), δεν θα κατακτήσει άλλο «τρίποντο» στην συνέχεια.
Οι «κυανέρθροι» βρίσκονται πέντε αγωνιστικές μακριά από την χαρά της νίκης και απολύτως φυσιολογικά υποχώρησαν στην 4η θέση του πίνακα, έχοντας 10 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από την κορυφή και τέσσερις από την 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο.
Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο να βρίσκεται μόλις στην 8η αγωνιστική, ωστόσο, ο Διαγόρας δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, εάν θέλει να παραμείνει μέσα στην διεκδίκηση της ανόδου. Επομένως η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανηλειακό στο γήπεδο του Πύργου, θεωρείται κάτι περισσότερο από αποφασιστικής σημασίας για την ομάδα του νησιού μας.
Ο Διαγόρας θα πρέπει να κάνει νέα αρχή στον Πύργο, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του προηγούμενου διαστήματος, όμως, καλούνται να επιστρέψουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, να δείξουν πάθος και διάθεση, αλλά και να δώσουν το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα τους παρουσιαστούν, έτσι ώστε να επιστρέψουν στο νησί μας από την πρωτεύουσα της Ηλείας έχοντας στις αποσκευές τους, τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του «γηραιού» συνεχίστηκε χθες στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους στο νησί μας, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα χαλάρωμα το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο όπου θα καταλύσει η αποστολή, κάτι το οποίο θα το αποφασίσει ο Πέτρος Ρουτζιέρης.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Διαγόρα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τον Πύργο, ενώ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεση του Ρουτζιέρη για να επιλέξει τους καλύτερους στην αποστολή και την βασική ενδεκάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου