Αθλητικά

Φοίβος: Με το… μαχαίρι στα δόντια

Σήμερα στις 15:15 ο Φοίβος Κρεμαστής θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Ραφήνας από την τοπική Θύελλα στο παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος της Νίκης Τραγανού που ήταν η πρώτη στην σεζόν, η οποία ανέβασε βαθμολογικά τον σύλλογο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.
Οι Κρεμαστενοί τώρα είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους προκειμένου να αποσπάσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα ( αν είναι δυνατόν την νίκη), απέναντι στην Θύελλα, προκειμένου να ανασάνουν κι άλλο βαθμολογικά.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως πιστεύουν ότι έχουν τις δυνατότητες να αποσπάσουν πόντο ή πόντους από την αναμέτρηση.
Στην αποστολή Παϊζάνος, Νικήτας και Χατζησταμάτης
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Φοίβου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον Σάββα Ορφανίδη να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές:
Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Παϊζάνος, Νικήτας, Παπασταμάτης, Τερζίου, Καραγεωργίου, Γαργάλης, Μπάρδης, Τζελάι, Χατζησάββας, Στελλάς, Ταφάνι, Κουδούνης, Πατσίλης, Αρφαράς, Γκινής, Μπανουσάι.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Τόλης Παϊζάνος, Σταμάτης Χατζησάββας και Στέφανος Νικήτας που παρότι δεν ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν στο τελευταίο διάστημα, ο Σάββας Ορφανίδης αποφάσισε να τους πάρει μαζί του και λίγο πριν την σέντρα θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην βασική ενδεκάδα ή θα τους χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Ορφανίδης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Φοίβου αναχώρησε για την πρωτεύουσα χθες το απόγευμα (19:00), ακτοπλοϊκώς.
«Σφυρίζει» ο Στάμος
Ο Βασίλης Στάμος από τον σύνδεσμο Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρηση του Φοίβου με την Θύελλα στο γήπεδο Ραφήνας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Βαξαβανέλλης και Απόστολος Καραγιώργος από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Δροσινός από τον σύνδεσμο Πειραιά.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
6ος όμιλος
8η αγωνιστική
Σάββατο

• Δ.Γ. Ραφήνας 3:15μ.μ.
Θύελλα Ραφήνας- Φοίβος Κρεμαστής
Διαιτητές: Στάμος, Βαξαβανέλλης, Καραγιώργος
Παρ. διαιτησίας: Δροσινός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου